72χρόνος παππούς δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο


72χρόνος παππούς δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο


Διαφ.
Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο βρίσκονται ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Real. Οι δυο τους βρίσκονται σε δ...

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο βρίσκονται ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Real. Οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση, μετά την αποφυλάκιση του θεατρικού επιχειρηματία και μένουν σε διαφορετικά σπίτια.Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους από το 2007, με το γυαλί να έχει ραγίσει οριστικά.

«Δεν ισχύει ότι παίρνω διαζύγιο προς το παρόν, μιλάμε τώρα. Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει πιο κάτω. Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω το διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μας είναι μία χαρά, δεν έχουμε προβλήματα. Με στενοχώρησε ένα δημοσίευμα, ότι δήθεν έκανα εγώ μία κοινή εμφάνιση με την Τέτα σε κάποια εκδήλωση. Δεν αληθεύει. Στην εκδήλωση πήγα γιατί μου είπαν ότι θα μιλήσει ο κ. Πατούλης κι επειδή είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο αυτοκίνητο. Εκεί βρισκόταν και η Τέτα» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Φριχτό τέλος: 54χρονος καθηγητής βρέθηκε κρεμασμένος από τη σύζυγό του, ήταν πατέρας δύο παιδών

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Αυτή τη στιγμή μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος και πολύ πληγωμένος από όλους και όλα. Πιστεύω ότι το γυαλί έχει ραγίσει. Τα παιδιά και τα εγγόνια μου τα βλέπω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα» συνέχισε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και κατέληξε λίγο αργότερα: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: