Διαζύγιο βόμβα! Χώρισε πασίγνωστος Έλληνας μετά από 18 χρόνια γάμου!

Με μία ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε τον χωρισμό του!

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος ανέφερε μέσω του Facebook πως χώρισε μετά από 18 χρόνια γάμου με τη γυναίκα του Εύη Δαμιανάκη.

Διαφ.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του: Διαβάστε παρακάτω…

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω την διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Ευη Δαμιανάκη.

Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας. Ελπίζω να κατανοήσετε την πρωτοβουλία μου να σας ενημερώσω ο ίδιος, γι’ αυτή την απόφαση, αλλά το θεωρώ υποχρέωσή μου στο πλαίσιο της ειλικρινούς και έντιμης σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια» ήταν η ανάρτηση του εν αργία δημάρχου Βόλου και πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
Loading...