Η Μαρία Μενούνος ανοίγει καντίνα με ελληνικά φαγητά [photos]

«Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό!»…

Διαφ.

Δεν αλλάζει καριέρα απλά αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο επιχειρείν… Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είχε πρόσφατα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας: τόσο η μητέρα της, όσο και η ίδια – έκαναν και οι δύο επέμβαση για καρκίνο στον εγκέφαλο. Μετά από αυτό, η 39χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε να τρέφεται πιο υγιεινά, με βάση την ελληνική διατροφή.

Και την απόφασή της αυτή αποφάσισε να την κάνει και επιχειρηματική ιδέα. Έτσι, στις 4 Σεπτεμβρίου, στη Βοστώνη, η Μενούνος ανοίγει καντίνα με την επωνυμία «Maria”s Greek Kitchen» (η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας).


Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Μενούνος μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε μία φωτογραφία της μπροστά από το νέο της εγχείρημα γράφοντας στη λεζάντα:
«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό… Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν».

Εκτός όμως από την καντίνα με ελληνικά φαγητά η Μαρία Μενούνος θα είναι ανάμεσα στους κριτές για την ανάδειξη της Μις Αμερική.
Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο TwitterLooking forward to helping choose the next miss america during the @MissAmerica Competition! Watch LIVE 9/10 at 9/8c on ABC. 4:17 π.μ. – 25 Αυγ 2017


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
Loading...