Νταής εκφόβιζε άστεγο μέχρι που εμφανίστηκε ένας Καλός Σαμαρείτης και τον χτύπησε

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε μια συνηθισμένη μέρα ενός αστέγου. Στην αρχή βλέπουμε 3 άντρες: έναν άστεγο που δεν ενοχλούσε κανέναν, ένα νταή που τον εκφόβιζε και έναν ακόμη άντρα, που δεν ξέρουμε ακριβώς τι κάνει (πιθανότατα είναι φίλος του δεύτερου). Πάρα τις προσβολές που δέχεται, βλέπουμε τον άτυχο άντρα να μην απαντά στον εκφοβιστή του και να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από το σημείο. Βάζει το καπέλο του, παίρνει την τσάντα του και απομακρύνεται.

Διαφ.

Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια, δίνει ένα σημαντικό μάθημα σε όλους μας. Ένας περαστικός που είδε τι συνέβη, στέκεται μπροστά στο νταή, του μιλά και στη συνέχεια του δίνει μπουνιά. Ο νταής πέφτει κάτω, σηκώνεται, τον ξαναπλησιάζει και τρώει άλλη μία. Σε αυτό το σημείο παραπατά και φαίνεται πως ο Καλός Σαμαρείτης ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πού χτυπά. Έπειτα επιστρέφει, τρώει τη χαριστική βολή και λιποθυμά.

Ο τρίτος άντρας μοιάζει να μην κάνει τίποτα καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, απλά φεύγει μόλις λιποθυμά ο νταής. Δεν ξέρουμε αν είναι απλός περαστικός, αλλά αν είναι φίλος του, μάλλον θα πρέπει να διαλέξει καλύτερους!

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
Loading...