Αντίγραψε τα χτενίσματα των stars! 8 νέα trends στην αλογοουρά

Οι κανόνες υπάρχουν για να σπάνε, σωστά; Αφού τελειοποίησες την κλασική αλογοουρά, πάρε παράδειγμα από τις παρακάτω 8 celebrities και άλλαξέ την λιγάκι.

Διαφ.

Μπιγιονσέ: Πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά σε μια κοτσίδα και έπειτα πάρε ένα τσουλούφι και τύλιξε με αυτό το λαστιχάκι με το οποίο έχεις δέσει την αλογοουρά.

k1

Κάρα Ντελεβίν: Ξέρεις ότι οι ατημέλητες αλογοουρές είναι πολύ στη μόδα φέτος. Πιάσε τα αχτένιστα από τον ύπνο μαλλιά σου σε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σου και πάρε ένα τσουλούφι και τύλιξέ το γύρω από το λαστιχάκι.

k2

Φρίντα Πίντο: Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός σου μαθαίνει πως να κάνει μια χαμηλή αλογοουρά σαν αυτή της Μπιγιονσέ αλλά με βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

k3

Κέιτ Μίντλετον: Η Κέιτ προτιμάει συνήθως αλογοουρές που έχουν και όγκο. Ξύσε λίγο τα μαλλιά σου εσωτερικά πριν τα πιάσεις για να δημιουργήσεις αυτόν τον όγκο.

k4

Ολίβια Γουάιλντ: Η Ολίβια έχει πιάσει τα μακριά της μαλλιά σε μια αλογοουρά απλή και έπειτα έχει πάρει διαφανή λαστιχάκια και τα έχει περάσει σε ίσες αποστάσεις στην αλογοουρά της. Το αποτέλεσμα… πανέμορφο.

k5

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η ηθοποιός έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά αλλά αυτό που είναι διαφορετικό είναι πως είναι λες και θα φύγει από στιγμή σε στιγμή το λαστιχάκι.

k6

Τζέσικα Άλμπα: Η Τζέσικα έχει προτιμήσει μια ψηλή αλογοουρά την οποία έχει εμπλουτίσει με πλεξούδες δεξιά και αριστερά του κεφαλιού της.

k7

Κιάρα: Η Κιάρα έχει πιάσει τα μακριά της μαλλιά σε μια αλογοουρά στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

k8


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
Loading...